Støt skolebørnene i Dhaka

Støt skolebørnene i Dhaka

Voksen som barn
Dhaka, hovedstaden i Bangladesh, er én af verdens hurtigst voksende byer. 60% af byens befolkning lever i slumområder, hvor fattigdom, vold og sygdom er en del af hverdagen. Langt de fleste børn fra slummen starter i skole, men 50% når at droppe ud igen.

Bangladesh har den højeste forekomst af børneægteskaber i Asien. 52% af pigerne giftes bort, inden de fylder 18 år. Det medfører tidlige graviditeter, hvilket sætter et solidt stop for deres skolegang.

Vi støtter pigerne hele vejen
PlanBørnefonden styrker elev- og forældreråd samt skolebestyrelse på den enkelte skole, hvilket sker i tæt samarbejde med undervisningsministeriet og lokale myndigheder i Dhaka. Det styrkede samarbejde med forældrene skal øge deres forståelse af den langsigtede værdi af børns skolegang, og at uddannelse er nøglen til økonomisk bæredygtighed for deres børn og dem selv.

Vi støtter børnene fra de mest udsatte familier med skoleuniform, som er et krav fra myndighederne for at kunne gå i skole. Vi sikrer en sikker vej til og fra skole og skaffer midler til at modernisere skolerne og gøre dem mere børnevenlige.

0 kr.
Indsamlet


0
Indsamlinger

0
Donationer